Pokerdiner Den Haag

 • Den Haag
 • Vanaf 8 personen
 • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
 • 4.0 uur

Pokeren is met stip de hit van dit moment. Na het beleven van deze Poker Workshop in Den Haag weet je ook precies waarom! Bij deze fascinerende Poker Workshop op een sfeervolle locatie in Den Haag, stomen wij je klaar tot een volleerde pokerspeler. Vanaf nu begrijp je ook al die spannende pokerscenes uit die films nog beter! Onze Poker Workshop in Den Haag zorgt altijd voor hilarische en spannende taferelen. Een groepsuitje dus om nooit meer te vergeten!

Poker Workshop Den Haag
In onze ‘pokerroom’ in ons gezellige Haagse café of restaurant, neemt onze bevlogen pokerinstructeur zijn plek achter te pokertafel in. Op een relaxte en vermakelijke manier geeft hij een intro over de spelregels, het spelverloop en strategieën. Alle vragen die je hebt over de fameuze pokervariant Texas Hold’em worden beantwoord. We bouwen het inleidende deel en oefendeel stapsgewijs op. Zodat ook de grootste pokerleken binnen korte tijd precies weten wat hun te doen staat. Is dat niet geweldig? Nu kun je voortaan bij elk pokertafeltje meteen aanschuiven.

Na de speluitleg en een paar verhelderende oefenrondes gaan we verder met een heus pokertoernooitje. Want het onderlinge toernooi is natuurlijk de climax van onze Poker Workshop waar iedereen naar uitkeek. Pokeren is immers het leukst als er ook wat op het spel staat. Tijdens een eigen World Series of Poker zullen we merken wie van jouw tafelgenoten het best kan bluffen. Of wie het best door een bluf heen kan kijken? Sommige figuren zijn nu eenmaal nooit af te bluffen! Wie van jullie weet zijn of haar pokerface het best in de plooi te houden? Ben je bereid om All-In te gaan? Reken maar op een aantal onvergetelijke en kostelijke momenten. Wij garanderen je hilariteit alom!

Beschik je over stalen zenuwen en heb je zin om jouw vrienden of collega’s alle hoeken van de pokertafel te laten zien? Boek dan nu deze spannende Poker Workshop in Den Haag.

Lijkt het je leuk om deze Poker Workshop in combinatie met een driegangendiner te boeken? Dan is ons Pokerdiner in Den Haag het geschikte groepsuitje in Den Haag!

Inclusief:
– Pokerbegeleiding
– Materialen
– Driegangendiner
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…

 • Poker Workshop Den Haag
 • Walking Dinner Den Haag
 • Cabaret Diner Den Haag

  Cabaret Diner Den Haag

  v.a  60.00  p.p (incl BTW)

  Welkom bij het Cabaret Diner in Den Haag. Dit is een avond vol entertainment, hilariteit en lekker eten. Kortom: een perfect arrangement voor jouw bedrijfsfeest, personeelsuitje of ander uitstapje

  • v.a 25 personen
  • Den Haag
  • 3.5 uur