Cabaret Diner Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Welkom bij het Cabaret Diner in Den Haag. Dit is een avond vol entertainment, hilariteit en lekker eten. Kortom: een perfect arrangement voor jouw bedrijfsfeest, personeelsuitje of ander uitstapje.

Wij heten je welkom in ons theaterrestaurant in het hartje van Den Haag. Daar trakteren wij je op een heerlijk 3-gangendiner en een onvergetelijke dinershow. De tafels zijn aanlokkelijk gedekt in de sfeervolle ruimte waar je gaat genieten van het geweldige Cabaret Diner!

Bij het voor- en hoofdgerecht kun je kiezen uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zo zorgen wij ervoor dat niemand iets tekort komt.

Na het verrukkelijke hoofdgerecht pakken onze cabaretiers de spotlight. Speciaal en exclusief voor jouw groep geven zij een Cabaretshow weg waar nog lang over zal worden nagepraat.

Onze cabaretiers zijn geroutineerde professionals met elk hun eigen unieke stijl en humor. Dus train de lachspieren maar alvast want je krijgt het druk!

Geestige verhalen, hilarische sketches, gevatte improvisaties en topgrappen zijn de ingrediënten van onze Cabaret Show.

Dus als je op zoek bent naar een Dinershow in Den Haag? Stop dan met zoeken, want het Cabaret Diner is het ultieme groepsuitje dat je niet wilt missen!

Het Cabaret Diner in Den haag is inclusief:
– Professionele Cabaretiers en Comedians
– Heerlijk 3-gangen menu
– Zaalhuur locatie
– BTW

 

Andere suggesties…