Roast Workshop Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Ben je op zoek naar een unieke workshop in Alkmaar? Dan is onze roast workshop zeker iets voor jou!

Tijdens deze pittige workshop ga je onder leiding van een professionele Stand Up Comedian een echte ‘roast’ maken.

De roast is in Amerika een ingeburgerd begrip maar ook in Nederland wordt de roast steeds populairder. Eerst vooral bekend bij een klein groepje liefhebbers maar nu ook bekend bij het grote publiek door onder andere de ‘roast van Gordon’ en het ‘correspondents dinner’ waarbij niemand minder dan onze eigen minister president in het middelpunt staat. Maak dus vandaag nog kennis met deze razend populaire comedy act en wees de eerste die een mooie roast neer kan zetten.

De Roast
Voor iedereen die nog niet helemaal weet wat een roast precies is; Een roast is een Comedy Show waarbij één of meerdere personen op een humoristische manier in het zonnetje worden gezet. Nou ja, in het zonnetje zetten? De desbetreffende persoon of personen worden eens flink op de hak genomen.
Door het flexibele karakter is de roast perfect in te passen tijdens een bedrijfsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest of verjaardag in Alkmaar.

De workshop wordt gegeven door een professionele Stand Up Comedian. Deze ervaren grappenmaker kent de klappen van de zweep en zal jullie op een ontspannen manier inwijden in de wondere wereld van het afbranden. En je zult zien, in iedereen schuilt een komiek!

De workshop duurt anderhalf uur en begint met een korte introductie. Tijdens deze introductie beginnen we bij het begin, wat is een grap, hoe bouw je een grap op en waar bestaat een grap nu eigenlijk uit?
Showtime
Na de introductie delen wij je gezelschap op in teams. Ieder team gaat een eigen roast voorbereiden.
Maar geen paniek! Je hoeft niet bang te zijn dat je er alleen voor staat, want je gaat in groepsverband aan de slag. Daarnaast loopt jullie privé comedian rond voor de nodige tips and tricks.

Zodra elk team een eigen roast heeft voorbereidt is het tijd voor het echte werk. In de vorm van een knus privé optreden gaan jullie je zelfverzonnen grappen aan elkaar ten gehore brengen.
Dit optreden staat garant voor een aantal hilarische en onvergetelijke momenten met elkaar.

Door het flexibele karakter is de workshop al te boeken vanaf 12 personen maar ook voor grotere groepen is dit erg leuk groepsuitje.

Dus heb je iets te vieren waarbij een bijzonder persoon centraal staat? Boek dan onze roast workshop in Alkmaar.

Inclusief:
– Professionele Stand Up Comedian
– Zaalhuur in het centrum van Alkmaar
– Een flinke dosis humor
– BTW

Andere suggesties…