Salsa Diner Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.0 uur

Bent u op zoek naar een groepsuitje in Amsterdam voor jong en oud? Een groepsuitje waarbij een actieve Salsa Workshop wordt gecombineerd met een heerlijk drie gangen diner? Dan bent u bij ons Salsa Diner aan het juiste adres!

Dit gezellige groepsuitje in Amsterdam swingt de pan uit!

We beginnen dit uitje met een swingende Salsa en Merenque Workshop. En bent u nog nooit lekker los gegaan op de exotische klanken van de salsa muziek? No hay problema! Onze relaxte salsa instructeurs zal u op een ontspannen manier inwijden in de wondere wereld van het salsa dansen. Om te beginnen gaan we door middel van een warming up de ‘dansspieren’ even lekker soepeltjes te maken.

De Salsa Workshop
Na de warming up gaan we verder met het echte werk! En zal onze instructeur de basisbeginselen van deze dans uit de doeken doen.
Dus gooi uw heupen maar los want dit wordt dansen geblazen!

Driegangendiner
Als iedereen is losgegaan op de sensuele klanken van deze Latijns-Amerikaanse muziek zullen de buikjes wel beginnen te rommelen. Dat komt dan goed uit, want het driegangendiner zal voor jullie worden geserveerd. Het Diner zal bestaan uit een keuzemenu en dus is er voor iedereen wat wils.

Wij verzekeren u; ”na deze Salsa Workshop zult u zich op de dansvloer als een vis in het water voelen”.

Het Salsa Diner is Inclusief:
– Ervaren salsa instructeur
– 3 gangen diner
– Zaalhuur
– Garantie op een swingend uitje
– BTW

 

Andere suggesties…