Salsa Diner in Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.0 uur

Den Bosch opent haar poorten voor het swingende Salsa Diner. Samen met je gezelschap ga je helemaal los tijdens het dansen. Na al die actieve beweging heb je wel trek in een verrukkelijk driegangen menu. Ook die hebben wij voor je klaar staan. Dit personeelsuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenparty wordt een doorslaand succes!

Dit smakelijke arrangement start met een spetterende Salsa en Merengue Workshop. De Zuidelijke klanken van de exotische salsa muziek zullen je tot grote hoogte brengen. Jullie salsa instructeur is een fitte en enthousiaste Salsa kenner. We starten met een attractieve warming up. De muziek gaat aan en de spiertjes gaan los! Spelenderwijs en rustig aan proeven jullie de basisbeginselen van het populaire Salsa dansen. Den Bosch wordt een podium voor Salsa en party!

Driegangendiner
Na de laatste danspasjes worden jullie hartelijk ontvangen in de eetzaal van ons gezellige restaurant in Den Bosch. Daar neemt onze sympathieke bediening je drankje en dinerkeuze op. Je kunt kiezen uit vlees, een lekker stukje vis of een vegetarisch alternatief. Dus alle eters kunnen zich te goed doen aan het Bourgondische Salsa Diner in Den Bosch.

Het Salsa Diner in Den Bosch is inclusief:
– Enthousiaste salsa instructeur
– Driegangen menu
– Zaalhuur danszaal Den Bosch
– Garantie op sportief en bijzonder uitje
– BTW

Andere suggesties…