Salsa Workshop Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Heb je zin in een swingend groepsuitje in de binnenstad van Alkmaar? Tijdens deze zwoele Salsa Workshop Alkmaar word je in Zuid-Amerikaanse sferen gebracht en bevind je, je binnen de kortste keren op een exotische locatie in tropische temperaturen. Althans, voor je gevoel! Want een workshop salsa dansen gaat niet in de koude kleren zitten. Maak de spieren maar alvast los!

Bij aankomst in de speciaal voor jouw gezelschap geselecteerde ruimte in de Alkmaarse binnenstad, word je verwelkomd door onze enthousiaste salsa-instructeur. Deze begeleider is professioneel salsadanser en weet als geen ander de basisbeginselen van de zwoele dansstijl bij te brengen.
Na een korte, maar krachtige warming-up zijn de spieren als het goed is los en ben je klaar om met de voetjes van de vloer te gaan. Je leert een korte choreografie en staat binnen no time te dansen op heerlijke Zuid-Amerikaanse klanken!
Of je nu een gelouterde salsadanser bent of voor de eerste keer voet op de dansvloer zet: de workshop is aan te passen aan ieder niveau. Zowel de gevorderde danser als de beginner kan deze workshop moeiteloos volgen en zowel jong als oud kan meedoen! Wij verzekeren je dat je aan het eind van deze workshop geheel in Latijns-Amerikaanse sferen bent en de meeslepende muziek niet meer uit je hoofd krijgt.

Deze Salsa Workshop in Alkmaar is geschikt voor bedrijfsuitjes of personeelsfeesten en te boeken op iedere gewenste dag en tijdstip. Heb je interesse in een Salsa Workshop, maar doe je deze liever in een andere stad? Geen probleem! Neem gerust contact op met onze medewerkers voor alle mogelijkheden.

TIP! Een avond salsa dansen is ontzettend goed te combineren met een driegangendiner! Denk aan het Salsa Diner in Alkmaar. Hierbij worden de magen van de groep gevuld nadat de voetjes van de vloer zijn gegaan! Je kunt niet anders dan swingend naar huis…

De Salsa Workshop in Alkmaar is inclusief:
– Professionele salsa-instructeur
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…