Salsa Workshop Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

De gezellige Haarlemse binnenstad wacht jullie op voor een swingend uitje. Onze Salsa Workshop is een spetterend en bruisend event voor wie dan ook!

Wij verwelkomen jullie in een exclusieve Workshop-ruimte in Haarlem, waar onze gedreven salsa docent al staat te wachten!
Onze specialist neemt jullie mee op de exotische ritmes van de Zuid-Amerikaanse muziek. In korte tijd krijg je de fijne kneepjes van deze populaire dans onder de knie.

Onze sfeervolle Salsa Workshop in Haarlem is geschikt voor alle leeftijden en ervaring is niet nodig! Ontdek je eigen danstalent en verbaas jezelf met soepele heupbewegingen en speelse danspasjes! De Salsa Workshop Haarlem start met een aanstekelijke introductie over deze historische dans. Hierna volgt een lekkere warming up om de spieren lekker los te maken.

Dan is het tijd voor het echte werk bij de Salsa Workshop Haarlem en gaan de Salsa registers open! Natuurlijk zit deze Workshop ook vol met sfeer en teambuilding. Alle begin is moeilijk maar na een paar kwartiertjes raak je in de Salsa-trance en wil je niets liever dan dansen!

De Salsa Workshop Haarlem is inclusief:
– Professionele Salsa instructeur
– Zaalhuur locatie Haarlem
– BTW

 

Andere suggesties…