Workshop Twerken in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Met deze Workshop Twerken in Haarlem maak je van je groepsuitje geheid een groot succes. Vrijgezellenuitje of vriendinnenuitje? Nu is je dag pas echt compleet! Lekker sportief en sexy bewegen in een gezellige interactieve sfeer. Dat is wat je gaat meemaken in onze sfeervolle danszaal in Haarlem. Zodra je het Twerken onder de knie hebt wil je niet meer anders.

Twerken is hip en populair. Noem het gerust de danssensatie van dit moment. De aanstekelijke en sexy dancemoves van het Twerken zijn inmiddels ook geïntegreerd in de hiphop, de streetdance en andere moderne dansstijlen. In YouTube hits en music videos  zie je hoe het Twerken ook door beroemde artiesten wordt bedreven. Maar let op dames, ook jullie hebben het Twerken binnenkort in je dansrepertoire. Vandaag gaan we tijdens deze dansworkshop in Haarlem shaken, bouncen, lachen en feestelijk genieten. Let the party begin!

Bij het Twerken draait het om de soepele samenwerking tussen heupen en billen. Deze moves kun je bewust aanleren via de goed opgebouwde uitgekiende oefeningen van onze dansinstructrice. Zij is immers de twerk-expert bij uitstek. Deze professionele danseres kan jullie het kunstje van het Twerken voordoen. Of je nu veel of weinig danservaring hebt, bij de Workshop Twerken in Haarlem staat iedereen in no-time te Twerken. Dit topsfeertje en dit gezellige samenzijn wordt onvergetelijk.

We starten met een pittige warming up. Nu zijn jullie lekker warm en helemaal ‘in the mood’. Vervolgens krijg je praktische en entertainende dansoefeningen voorgeschoteld. ’Let’s shake that booty, girls!’ Neem schoenen mee die lekker zitten (dansschoenen of gympies). Ook gemakkelijke kleding is ideaal tijdens de Workshop Twerken in Haarlem.

De Workshop Twerken in Haarlem kun je bij ons ook combineren met een culinair arrangement. Bijvoorbeeld een High Tea, een heerlijke Lunch of wat dacht je van een driegangendiner? Onze eventplanners kunnen een dagprogramma voor je samenstellen. Dan is je hele vrijgezellenuitje of ander groepsuitje tot in de puntjes ingevuld. Wij weten één ding zeker. Wij maken van jouw groepsuitje in Haarlem een doorslaand succes!

De Workshop Twerken in Haarlem is inclusief:
– Professionele en ervaren dansdocente
– Zaalhuur dansruimte Haarlem
– Garantie op sexy dansworkshop vol swing
– BTW

Andere suggesties…