Flashmob Workshop Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Onze ongekende ‘Flashmob Workshop’ is de ultieme cocktail van muziek, dans en avontuur. Dit is een geweldig groepsuitje in Haarlem!

Onze professionele danslerares gaat jouw gezelschap begeleiden. Als flashmob ga je namelijk samen een geweldige dansact weggeven op een openbare plek midden in Haarlem. Zie je het al voor je hoe de gemoedelijke binnenstad van Haarlem wordt verrast door jullie onaangekondigde topact? Dit is bij uitstek een van de meeste unieke uitjes in Haarlem!

Ter voorbereiding hebben we een exclusieve dansstudio geregeld. Geïnspireerd door onze dansgoeroe ga je stiekem deze geweldige flashmob voorbereiden! In overleg met elkaar kies je een nummer uit waarop je wilt gaan dansen. Na het repeteren van alle pasjes en moves, is het bijna tijd voor het spektakel….

Tijdens de drankpauze kun je nog even uitpuffen van het oefenen. Daarna begeven jullie je onopvallend naar de openbare plek in het centrum van Haarlem. Daar wordt het Haarlemse volk wakker geschud met jullie bruisende choreografie. Wij leggen de happening vast op film, zodat je thuis nog lekker kunt nagenieten van deze gedenkwaardige dag.

Maak van je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Haarlem een groot succes!

Flashmob Workshop Haarlem is inclusief:
– Ervaren en professionele danslerares
– Zaalhuur dansstudio Haarlem
– Garantie op swingend groepsuitstapje
– BTW

Andere suggesties…