Workshop Musical Dansen Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Vandaag ben jij de musicalster die je altijd al wilde zijn! Grijp je kans bij onze Workshop Musical Dansen in Haarlem! Leef je uit op de herkenbare ritmes van bijvoorbeeld Dancing Queen, Stayin’ Alive of de tophits van de musical Grease! De echte musical liefhebbers komen vandaag zeker aan hun trekken in Haarlem!
Workshop Musical Dansen in Haarlem

Voor jou en je groep hebben wij een speciale dansstudio gereserveerd in het gezellige Haarlem. Onze toegewijde danslerares leidt de Workshop Musical Dansen in met een prettige warming up. Nu de ‘dansspieren’ los zijn, legt zij de gekozen choreografie uit. Daarna volgt de rolverdeling waarbij iedereen een passende musical-rol krijgt!

Gooi de remmen maar los bij deze sfeervolle Workshop Musical Dansen. En laat je transformeren tot een heuse musicalster! Het resultaat van onze avontuurlijke Workshop Musical Dansen mag natuurlijk niet verloren gaan! Daarom is het altijd leuk als jullie zelf het eindresultaat op beeld vastleggen. Zo kunnen jullie thuis lekker nagenieten van deze memorabele tijd in Haarlem. Spring en swing samen met je vrienden of vriendinnen op mooiste musical-hits bij onze Workshop Musical Dansen in Haarlem!

Workshop Musical Dansen Haarlem is inclusief:
– Ervaren en bewezen danslerares
– Zaalhuur studio Haarlem
– Garantie op swingend groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…