So You Think You Can Dance Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Deze swingende Workshop bewijst dat iedereen kan dansen! Deze Dance Workshop is een succesvol uitstapje voor jong en oud. Ervaring is niet nodig, alleen maar de wil om te dansen en te genieten! Samen met onze ervaren danseres studeer je een dansact in. Hierbij kunnen jullie zelf een keuze maken voor een liedje. Dans op de ritmes van hedendaagse sterren zoals Rihanna of Lady Gaga. Of heb je een voorkeur voor oldies zoals Michael Jackson of Madonna? Plezier en sfeer regeren tijdens onze  ‘So you Think You Can Dance’ workshop in Haarlem!

Binnen een tijdsbestek van anderhalf uur werk je samen toe naar een flitsende performance. Aan het einde van de Workshop kunnen jullie het resultaat op film vastleggen. Zo heb je een leuk aandenken aan dit gezellige uitje in Haarlem.

Voor vrijgezellenfeestjes hebben we een absolute aanrader. Zo hebben we de sexy Beyoncé, Put A Ring On It-dans…. Bij deze act staat de vrijgezel in het midden en swingen haar vriendinnen daar omheen! Of wat dacht je van de  Cell Block Tango uit de Chicago-musical. Kortom wij hebben tal van dans-concepten voor jullie paraat!

Onze Workshop So You Think You Can Dance is geschikt voor mannen, vrouwen, jong, oud en allerlei soorten groepen. Mis dit bruisende uitje in Haarlem niet!

So You Think You Can Dance Workshop Haarlem is inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur danslocatie Haarlem
– Garantie op swingend uitje
– BTW

Andere suggesties…