Workshop Dirty Dancing in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Wij hebben een top idee om je groepsuitje in Haarlem op te luisteren. Wij hebben in onze dansstudio in Haarlem de perfecte ambiance gecreëerd. Onze Workshop Dirty Dancing daagt je uit om fanatiek te dansen in een sfeer van nostalgie! Onze Workshop Dirty Dancing is een onvergetelijk uitje in Haarlem.

Net als in de historische bestseller Dirty Dancing ga je, je lekker uitleven. Onze ervaren danscoach heeft een aantal fraaie dansbewegingen, dancemoves en choreografieën  in de aanslag. Sta versteld van je eigen danskunsten en die van jouw groepsgenoten. You will have the time of your life!

Welkom in onze sfeervolle dansstudio in de binnenstad van Haarlem. Onze gepassioneerde danscoach voorziet je van een paar actieve en opzwepende uurtjes. Na de een wervelende inleiding ga je de dansvloer op. Na een pittige warming up staat een heuse choreografie op het programma. De apotheose van de Workshop Dirty Dancing in Haarlem bestaat uit een waanzinnige slotact

Maar eerst passeren de verschillende dansmoves en stijlen de revue. Wat dacht je van de Mambo? Of de alom bekende Merengue? En natuurlijk zal ook de Salsa niet ontbreken! Beleef een sportieve feestje in Haarlem!

Wij koppelen uitdaging, ontspanning en gezelligheid aan elkaar tijdens deze leerzame dansworkshop! Waarom zou jouw bedrijfsuitje of vrijgezellenviering voorspelbaar moeten zijn als het spetterend kan zijn zoals de Workshop Dirty Dancing in Haarlem?

Workshop Dirty Dancing in Haarlem is inclusief:
– Ervaren en professionele danscoach
– Zaalhuur danszaal Haarlem
– Garantie op swingend uitje
– BTW

Andere suggesties…