Streetdance Workshop Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Wij hebben voor jullie een lekker intensief en actief uitje in petto. De bruisende Workshop Streetdance staat namelijk garant voor een paar sportieve, sfeervolle  en leerzame uurtjes in Haarlem.

Wij hebben een professionele en ervaren danscoach in huis.  Zonder dat je danservaring hoeft te hebben, ga je onder begeleiding van onze danscoach Streetdancen zoals je nog nooit van jezelf had verwacht!

Deze spectaculaire Workshop Streetdance start met een inspirerende intro van onze Streetdance-coach. Je krijgt een indrukwekkende inleiding over de historie van het unieke Streetdance. Zo hoor je dat deze dansstijl eigenlijk een gevarieerde verzameling is van andere dansstijlen. Daarom is Streetdance ook zo veelzijdig en populair.

Niet alleen leer je de vele fraaie danspassen maar ook improvisatie en interactie komen naar voren tijdens uw Streetdance-avontuur! Samen beleef je een lekker sportieve en fijne tijd in onze speciale danszaal in de binnenstad van Haarlem.

Na het oefenen en repeteren gaan jullie je opmaken voor een daverende eindperformance. Aan de hand van onze bijzondere Streetdance-choreografie gaan jullie een heus spektakelstukje opvoeren!

Maak nu deze actieve en leerzame tijd mee in Haarlem! Ga lekker uit uw dak tijdens onze Streetdance Workshop in Haarlem. Everybody dance now!

De Workshop Streetdance in Haarlem is inclusief:
– Professionele dansdocent
– Zaalhuur danszaal Haarlem
– Garantie op actief en sportief uitje
– BTW

Andere suggesties…