Workshop Lipdub Maken in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 39.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Vandaag ga je samen met jouw gezelschap een hilarisch stukje historie op beeld vastleggen. Lipdub Maken houdt namelijk in dat jullie samen een ludieke en sfeervolle videoclip gaat maken. Dit is een nieuw fenomeen waar wij jullie met alle plezier deelgenoot van maken!

Je gaat op een locatie naar keuze of in het prachtige centrum van Haarlem deze fantastische videoclip opnemen! Het fascinerende eindresultaat heb je voor de rest van je leven. Maar ook het maken van de Lipdub is buitengewoon leuk!

Onder begeleiding van onze professionele cameraman en choreograaf wordt de videoclip in ‘one single take’ vastgelegd.
Samen met je gasten ga je eerst bedenken en fantaseren hoe de clip eruit gaat zien. Meestal is een bruisende dansact op een uptempo nummer een geslaagd succes! Binnen de Lipdub krijgt iedereen een specifieke rol. De afspraken hierbij zijn natuurlijk cruciaal maar gelukkig heb je tijd om het een en ander te repeteren en door te spreken. Wij weten zeker dat uw Lipdub in Haarlem een regelrechte sensatie wordt!

Je zal merken dat de Workshop Lipdub Maken boordevol gezelligheid, sfeer en teambuilding zit. Daarbij is de Lipdub een uitgelezen gelegenheid om een bijzonder portret te maken van jouw bedrijf, organisatie, familie of vriendengroep. Dit fascinerende filmpje kun je daarna voor interne of externe doeleinden gebruiken. Of misschien gewoon puur voor de lol!

De Workshop
Onze Workshop Lipdub Maken in Haarlem krijgt een extra cachet door de expertise van onze eigen professionele cameraman en choreograaf. Deze kundige en inspirerende begeleider vergezelt jullie stap voor stap bij het maken van een unieke Lipdub. Na het opnemen van dit onvergetelijk filmpje gaan wij via een uitgekiende montage het eindresultaat afwerken.

Laat ons jullie personeelsfeest, bedrijfsviering of vrijgezellenparty verzorgen aan de hand van deze gedenkwaardige Workshop Lipdub Maken in Haarlem.

Workshop Lipdub Maken in Haarlem is inclusief:
– Professionele en ervaren cameraman/ begeleider
– Fraaie montage van uw videoclip
– BTW

Andere suggesties…