Workshop Moulin Rouge Dansen in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Volgens ons ben je wel toe aan een paar mysterieuze en sensuele uurtjes. Moulin Rouge Dansen is een lekker actieve Workshop met een spannend en sexy gehalte! Wij brengen een stukje van het oude Parijs naar Haarlem en creëren een onvergetelijke ambiance van Moulin Rouge…

Onze ondeugende Workshop Moulin Rouge Dansen is geschikt voor allerlei gezelschappen waaronder ook grote groepen. Deze heerlijke Workshop is sexy en leerzaam tegelijkertijd. Samen met je collega’s, vriendinnen of groepsgenoten beleef je de Franse sferen van Moulin Rouge.

De begeleidster van de Workshop Moulin Rouge is Lady Marmelade. Deze showdanseres heeft haar sporen verdiend en zal vandaag haar ervaring op je over brengen. Leer een aantal sensuele danspassen, sexy bewegingen en de nodige versiertechnieken… Nog even en je kan zelf als Moulin Rouge-danseres aan het werk!

Niet alleen verleidelijke danspassen maar ook de geheimen van de kunst van het versieren zal Lady Marmelade vandaag onthullen. Sexy heupbewegingen, verleidelijke blikken en bewegingen, ze komen allemaal aan bod. Sta versteld van je eigen sensuele vermogens en die van je vriendinnen.

De Workshop vindt natuurlijk plaats in een veilige, gezellige en fijne sfeer.  Dansend op een unieke Moulin Rouge choreografie zul je ongetwijfeld de tijd van uw leven hebben. Ga lekker los en beleef deze sportieve, originele en gezellige uurtjes bij Lady Marmelade in Haarlem. Warm aanbevolen als vrijgezellenuitje of ander bijzonder vriendinnenuitje!

Workshop Moulin Rouge Dansen in Haarlem is inclusief:
– Professionele showdanseres en begeleidster
– Danslocatie in hartje Haarlem
– BTW

Andere suggesties…