Sex in the City Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Ben je een groot fan van Sex in the City? En ken je nog meer vrienden of collega’s die deze liefde delen? Dit is je kans om lekker te lachen en maf te doen samen met je vriendinnen in Amersfoort! Dit spelprogramma is voor jou op maat gemaakt!

Het uitdagende en sfeervolle Sex in the City-spel speelt zich af in het knusse centrum van Amersfoort. Onze enthousiaste spelbegeleidster verwelkomt je in stijl en met een voortreffelijk welkomstdrankje. Dan worden er teams gemaakt en ontvangt elk team de Sex in the City spelmaterialen.

Met jouw team ga je het Amersfoortse stadshart in om in Sex in the City stijl de uitdagende opdrachten te vervullen. Jullie gaan karaoke zingen in een typische Amersfoortse kroeg, een stiletto-run doen in de winkelstraat en je start een zoektocht naar jouw eigen Mr. Big.

Bij dit groepsuitje is het zaak om de opdrachten met allure en een hoog Sex and the City-gehalte te volbrengen. Dit hilarische Sex in the City-spel is bij uitstek geschikt als vrijgezellenparty of vriendinnenuitstapje.

De Sex in the City Amersfoort is inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleiding
– Ontvangst met een welkomstdrankje
– Spelmaterialen Sex in the City spel
– Consumptie per deelnemer
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Let op! Zoek je een geheel verzorgd vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of dagprogramma in Amersfoort? Wij kunnen het Sex in the City-spel gemakkelijk koppelen aan een Ik Hou van Holland Diner of Moorddiner. Kies voor een hele dag vol vermaak!

 

Andere suggesties…