Vijftig Tinten Grijs Spelprogramma Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Zoek je een onvergetelijk vrijgezellenuitje in de bruisende binnenstad van Amersfoort? Gefeliciteerd! Je hebt het gevonden!

Kruip in de huid van Anastasia Steele en laat je verrassen door onze pikante onderwerpen en spannende spelopdrachten. Lekker gewaagd en daarom ook bijzonder hilarisch! Dit vergeet jullie vrijgezel in kwestie nooit meer!

Jullie starten ons ‘Vijftig tinten grijs citygame’ vanaf een centraal punt in het centrum van Amersfoort. Onze eigen sympathieke ‘Christian Grey’ wacht jouw groep op voor een lekker welkomstdrankje. Daarna tekenen jullie stuk voor stuk het contract dat de basis is voor een paar dolle uurtjes. Het ‘Vijftig Tinten Grijs spelprogramma’ gaat nu echt beginnen! Spannend….

Elk team krijgt een geheim tasje met daarin diverse ‘kinky’ voorwerpen. Deze gewaagde attributen heb je nodig om de verrassende en pikante opdrachten van deze citygame te volbrengen. Gebruik je fantasie en laat je lekker gaan tijdens dit unieke spelprogramma. Humor, spanning en hilariteit verzekerd!

Hoe zien de opdrachten eruit? Natuurlijk speelt alles zich af in het sfeervolle centrum van Amersfoort. De locaties die je bezoekt liggen op loopafstand van elkaar. Zo maak je meteen kennis met de meest boeiende en historische plekjes van deze imponerende stad.

Na afronding van de opdrachten melden jullie je weer bij onze zogenaamde ‘Christian Grey’. Hij trakteert jullie op een smakelijk drankje in een gezellig Amersfoorts café. Tijdens deze borrel kijken wij de opdrachten voor jullie na. Daarna reikt jullie spelbegeleider een prijsje uit aan het beste team!

Dit ‘Vijftig tinten Grijs Citygame’ is ideaal te combineren met het Stripdiner of de Foute Popquiz in Amersfoort.

Het Vijftig tinten Grijs Spelprogramma Amersfoort is inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleider
– Welkomstdrankje pp
– Spannende spelmaterialen
– Prijsuitreiking
– Prijsje voor het beste team
– BTW

Andere suggesties…