Sloepenspeurtocht in Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 37.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Maak je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje uniek! Dat kan namelijk met onze Sloepenspeurtocht in Utrecht!
De Sloepenspeurtocht staat bol van uitdagende opdrachten en teambuilding!
Laat je bij een van de fraaie Utrechtse grachten hartelijk verwelkomen door onze speurtochtbegeleider.  Na een teamindeling en speluitleg gaat u te water voor een paar fascinerende uurtjes. Elk team krijgt een eigen sloep en GPS ter beschikking. Het spel bestaat uit een serie fascinerende opdrachten waarbij het vinden van bepaalde locaties centraal staan. Behalve dat het een uitdaging is om de opdrachten nog beter uit te voeren dan de andere teams, is de rondvaart op zich ook prachtig. Geniet van het pittoreske Utrecht varend door haar imponerende grachten. Aan de hand van de opdrachten kom je ook nog eens wat boeiende feitjes over Utrecht te weten. Een unieke manier om Utrecht te leren kennen!
Het team dat de speurtochtroute als eerste heeft afgelegd en de opdrachten juist heeft uitgevoerd scoort de meeste punten. De terechte winnaars ontvangen uit handen van onze begeleider een welverdiend en smaakvol prijsje!
Tijdens de naborrel in een echt Utrechts café vindt aan de hand van een slotwoord ook de prijsuitreiking plaats. Proost!
Geef je groepsuitje een extra dimensie en verwen jezelf met onze Sloepenspeurtocht in Utrecht.

Sloepenspeurtocht Utrecht is inclusief:
– Enthousiaste en professionele begeleider
– Speurtochtmaterialen
– Prijsuitreiking (inclusief 1 drankje pp)
– Prijs voor de winnaars
– BTW

Andere suggesties…