Smartlappen Workshop

  • Haarlem
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Deze workshop is een echte klassieker en waarschijnlijk het muzikaalst uit ons assortiment. Gezelligheid staat op 1 tijdens deze workshop Smartlappen Zingen in Haarlem. Dit groepsuitje staat bol van muziek, lach, ontroering en samenzijn.

Onze accordeonist is een echte ‘trekzakspecialist’. Hij zal de ene na de andere smartlap ten gehore brengen. Hoe meer liedjes je samen zingt, hoe meer de sfeer loskomt. Je zou zo nog uren door kunnen gaan…. Let maar op!

Bij binnenkomst krijgt iedereen een smartlappenboekje en een lekker drankje om de stembanden te smeren. Onder bezielende begeleiding van onze accordeonist ga je de mooiste smartlappen samen zingen. Ons tekstboekje kent een groot aanbod aan legendarische klassiekers. Natuurlijk zullen de golden oldies van Andre Hazes en Ramses Shaffy niet ontbreken. Maar ook recentere helden komen aan bod. Wat denk je van Guus Meeuwis, Frans Bauer en vele anderen.

Deze Smartlappen Workshop is daarom geschikt voor jong en oud. Variatie zat en voor ieder wat wils. Bovendien hoef je zeker geen zangwonder te zijn. Je staat er niet alleen voor. Samen zingen is het makkelijkst en als je eenmaal op dreef bent, dan weet je niet meer van ophouden. Al deze mooie liedjes brengen mooie herinneringen en warme gevoelens naar boven. We kunnen bij de Smartlappen Workshop dus ook gerust spreken van een nostalgisch uitje.

De Smartlappen Workshop is een ideaal groepsuitje als onderdeel van een dagprogramma in Haarlem. Vooral als afsluiting van een actief dagje in Haarlem. Zo kan je via Get Events in de middag een leuke citygame in de buitenlucht doen, daarna Bourgondisch dineren in een van lekkerste plekken van Haarlem. Na het diner sluit je de dag af met de Workshop Smartlappen Zingen. Natuurlijk kun je de dag er ook mee beginnen en daarna van onze speldiners of showdiners genieten.

Hoe dan ook, de Workshop Smartlappen zal jullie dagje in Haarlem onvergetelijk maken.

En misschien schuilt er in jou wel de nieuwe Frans Bauer, Jan Smit of Anita Meijer?

Inclusief:
– Accordeonist
– Zaalhuur
– Tekstboekjes
– BTW

Andere suggesties…