So You Think You Can Dance Workshop Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Je denkt dat je niet kan dansen? Dat dachten wij niet! Door middel van de So You Think You Can Dance Workshop in Alkmaar tonen wij aan dat iedereen kan dansen, hoe weinig of hoe veel ervaring, hoe jong of oud ook. Collega’s, personeel, vrienden, familie: deze workshop is geschikt voor alle groepen en garandeert een gezellige, actieve en onvergetelijke middag.

Onze danslerares verwelkomt je met veel enthousiasme en staat te trappelen om jullie een gehele choreografie aan te leren op muziek naar smaak. Heb je de voorkeur voor een bepaalde muziekstijl, bepaalde artiest of zelfs bepaald lied? Geef van tevoren door wat je smaak is en op welke muziek jullie tijdens de workshop graag willen dansen, en onze danslerares studeert een op maat gemaakte choreografie voor je in. Denk aan hippe popmuziek van bijvoorbeeld Rihanna of Will.I.Am óf gouwe ouwe liedjes van Prince, Michael Jackson of Madonna. Het kan allemaal!

Op de deunen en de maat van de muziek werken wij in anderhalf uur naar een spetterende performance toe. Wij zijn niet tevreden als de choreografie er niet 100% in zit en daarom kan je, je voorbereiden op een actieve en flitsende middag!

Alsof dat nog niet genoeg is, kan je zelf het eindresultaat op film vastleggen. Hét ultieme bewijs om te laten zien hoeveel jullie in korte tijd geleerd hebben! Deze film vormt een geweldig aandenken aan een gezellige middag.

De So You Think You Can Dance Workshop in Alkmaar heeft een makkelijk instapniveau en is daarom toegankelijk voor iedereen: van beginners tot gevorderden. Bereid je voor op hippe danspassen onder het genot van veel gezelligheid en muzikaliteit! So you think you can dance? Wij weten het wel zeker!

So You Think You Can Dance Workshop in Alkmaar is inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– De garantie op een swingend uitje
– BTW

Andere suggesties…