Burlesque Workshop Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Ben jij nog niet bekend met burlesque dansen? Bereid je dan maar voor op een opzwepende middag vol sexy danseressen, verleidelijke bewegingen én een hoop gezelligheid. Dat is waar deze Burlesque Workshop in Alkmaar om draait! Je wordt omgetoverd tot echte Burlesquedanseressen…

Geheel in stijl begint deze workshop met een heerlijk glas prosecco. Dit niet alleen om jou en de groep te verwelkomen, ook om de zenuwen weg te nemen en helemaal in de ‘mood’ te komen. Want zenuwen zijn nergens voor nodig – het wordt een sfeervolle en prachtige middag!

Onze sexy Burlesquedanseressen stomen je in anderhalf uur helemaal klaar voor ‘het echte werk’. Je wordt omgetoverd tot een ouderwetse pin-up girl, compleet met bijbehorende glitter, glamour en sexy moves! Ook de danspassen kunnen niet ontbreken en dus ben je bij onze ervaren en professionele Burlesquedanseres in de beste handen.

De Burlesquedanseres leert jullie alle kneepjes van het vak en laat je zien waar Burlesque om draait. Stap voor stap wordt u de kunst van het verleiden en ‘teasen’ aangeleerd, zodat u straks van wanten weet! Alle ins en outs komen tijdens deze Burlesque Workshop voorbij.

De nodige boa’s, glitters en hoedjes worden uit de coulissen gehaald, zodat je geheel in thema voor de dag komt! Reken maar dat je na deze workshop iedereen weet te verleiden…

Met deze workshop is een geslaagd groepsuitje uitstekend afgetrapt, maar ook als belevenis op zich is de Burlesque Workshop Alkmaar uitermate geschikt. Durft jij het aan?

De Burlesque Workshop Alkmaar is inclusief:
– Professionele begeleiding
– Locatie hartje Alkmaar
– BTW

Deze workshop is te boeken op iedere gewenste dag en tijdstip!

Andere suggesties…