Workshop Buikdansen Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Een ware vrouwendag kan plaatsvinden in Alkmaar tijdens de Workshop Buikdansen. Deze spetterende workshop is een feestje in stijl van een geheel andere cultuur dan de Nederlandse. Bekend of onbekend, deze Workshop Buikdansen is hoe dan ook een feestje!

Buikdansen is één van de oudste vormen van dans uit de geschiedenis. Bij deze vorm worden mythologische verhalen via dans uitgebeeld. Heel vroeger werd dit vooral gedaan door priesteressen en tempeldanseressen. Zigeuners hebben de dansvorm vervolgens meegenomen uit India en het Perzische rijk naar het westen. In de loop der jaren zijn er verschillende elementen aan het buikdansen toegevoegd en vandaag de dag kennen we buikdansen als een sexy manier van bewegen. De exotische bewegingen kunnen uit alle windstreken komen en dat maakt buikdansen een ontzettend gevarieerde vorm van dans en prachtig om naar te kijken.

Voor de workshop wordt er een aparte ruimte in Alkmaar voor jullie groep gereserveerd. Onder begeleiding van een professionele danslerares krijg je verschillende sierlijke buikdansbewegingen aangeleerd. Maar ook leer je dat buikdansen veel meer is dan alleen wat heupwiegen!

In de twee uur durende workshop neemt de professionele buikdanseres jullie mee in de wonderlijke wereld van buikdans. De centrale persoon in de workshop, denk aan de vrijgezel bij een vrijgezellenfeest of de jarige, krijgt een waar 1001-nachtenkostuum aan. De overige deelnemers zullen dansen met rinkelende muntensjaals, waardoor het plaatje compleet wordt.

Op een gezellige en intieme manier leer je alle tips en trucs die horen bij de meest exotische vorm van dans.

Workshop Buikdansen Alkmaar is inclusief:
– Professionele buikdanslerares
– Zaalhuur
– Versieringen
– BTW

Andere suggesties…