So You Think You Can Dance Workshop Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Tijdens deze workshop zullen jullie erachter komen dat iedereen kan dansen! Of u nou oud bent of jong, man of vrouw, collega of vriendin, deze So You Think You Can Dance Workshop is geschikt voor jullie allemaal!

Met jullie eigen groep gaat u samen met onze enthousiaste en ervaren danslerares aan de slag om een gehele dansact in te studeren! Dit kan op alle muziek die u wilt. Leven jullie op van Rihanna tot Will.I.Am, of gaat jullie voorkeur meer uit naar de “gouwe ouwe” platen van Prince, Madonna of Michael Jackson? Laat van te voren uw keuze weten en wij zullen met de juiste muziek voor u klaar staan, om deze Dans Workshop tot een groot succes inclusief veel plezier te maken!

Anderhalf uur lang zullen jullie keihard werken en zweten om een flitsend dansoptreden neer te zetten. Aan het eind van deze gezellige dag, en wanneer jullie alle pasjes ingestudeerd hebben, kunnen jullie zelf het eindresultaat filmen! Zo heeft u een ideaal aandenken aan deze actieve, maar leuke Dans Workshop in Rotterdam samen met uw collega’s of vriendinnen!

Tip! Onze professionele danslerares heeft speciaal voor vrijgezellenfeestjes een wel heel toepasselijk nummer om in te studeren: Put A Ring On It van Dancequeen Beyoncé, waarbij de vrijgezel geheel in het zonnetje wordt gezet en als middelpunt de show steelt!

Inclusief:
-Ervaren danslerares
-Zaalhuur
-Garantie op een swingend groepsuitje
-BTW

Andere suggesties…