Workshop Musical Dansen Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Vandaag beleven jullie een glorieuze dag! Vandaag ben je een Musical Ster bij onze Workshop Musical Dansen in Rotterdam!

Gooi de remmen los, leef je uit en ‘shine’! De voetjes mogen van de grond bij de bekende klanken van Stayin’ Alive, Grease Lightning of Dancing Queen.

Maar er is nog veel meer! Wij hebben legio swingnummers voor jullie paraat! Tijdens deze workshop komt de doorgewinterde musical fan zeker aan zijn of haar trekken!

Workshop Musical Dansen Rotterdam
Welkom in onze sfeervolle danszaal in het stadshart van Rotterdam. Hier krijgen jullie een warm welkom van onze bewezen dansinstructrice en na de aanstekelijke warming up volgt het repeteren van het grote werk! Onze danskenner zal een bijzondere choreografie aan jullie presenteren. Alle deelnemers krijgen een uitgekiende rol toebedeeld en daarna kan het repeteren beginnen. Onze ‘Workshop Musical Dansen’ garandeert je een heerlijke tijd. In deze anderhalf uur word jullie omgetoverd tot echte megasterren!

Ben je niet bang om een beetje te zweten? En swingt en spring je graag zodra je een lekker deuntje hoort? Dan is dit het uitstapje bij uitstek. Dit groepsuitje wordt ongetwijfeld een succes!

Workshop Musical Dansen Rotterdam is inclusief:
– Ervaren danslerares/ choreografe
– Zaalhuur locatie Rotterdam
– Garantie op spetterend groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…