Workshop Bollywood Dansen Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

In Rotterdam staat onze Workshop Bollywood Dansen te gebeuren. En dat wil je niet missen! Onze Workshop Bollywood Dansen is lekker actief, spetterend, origineel en verrassend! Garandeer jezelf en jouw groep van een doorslaand succes!

Trek een van onze kleurrijke kostuums aan, versier jezelf met juwelen en sieraden en geniet van deze topambiance. Deze dansworkshop is perfect als onderdeel van jouw vrijgezellenfeest of je bedrijfsevent in Rotterdam.

Wij heten je welkom in onze feestelijke dansstudio in de binnenstad van Rotterdam. Onze gepassioneerde Bollywood-begeleider zal jullie in no time omturnen tot heuse Bollywood-dansers!

Na een attractieve introductie volgt een prettige warming up. Nu het lichaam lekker warm is gedraaid, gaat het Bollywood dansen volop van start! Pittige heupbewegingen, sierlijk voetenwerk en stijlvolle handbewegingen gaan onderdeel worden van het dansrepertoire. Beleef het hier in Rotterdam!

Als moment suprême ga je tegen het eind van de Workshop samen een echte Bollywood-act performen. Deze show zal de ongetwijfeld kostelijke en hilarische taferelen opleveren. Dit uitje in Rotterdam zul je niet snel meer vergeten!

Tijdens deze workshop stemmen wij af op alle leeftijden en dansniveaus. Het maakt niet uit of je nu een beginner of gevorderd bent, als je maar een liefhebber bent! De sfeer en het feestelijke plezier staan boven alles tijdens onze geweldige ‘Workshop Bollywood Dansen’ in Rotterdam!

De Workshop Bollywood Dansen in Rotterdam is inclusief:
– Ervaren en  professionele danslerares
– Zaalhuur danslocatie Rotterdam
– Garantie op swingend en feestelijk groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…