Stadswandeling Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 8 personen
  • v.a. 15.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Je gaat op pad met onze Utrechtse gidsen. Deze gidsen zijn echte Utrecht-specialisten en nemen je tijdens deze twee uur durende ontdekkingsreis mee tot in het hart van de stad. Zo loop je langs de Winkel van Sinkel, de Oude Gracht en het Stadskasteel Oudaen. Je zult zwerven langs de werven en natuurlijk kan de Dom domweg niet worden overgeslagen.

Voor wie is de Stadswandeling Utrecht het meest geschikt? Eigenlijk voor iedereen. Jong, oud, man of vrouw, iedereen zal zijn of haar ogen uitkijken. De Stadswandeling Utrecht bevelen wij warm aan als bedrijfsuitje of personeelsfeest. Lekker met je collega’s eens wat anders doen dan werken, maar toch lekker actief bezig zijn. Ook als vriendenuitje, vrijgezellenviering of familie-uitje is de Stadswandeling Utrecht ideaal.

Halverwege deze stadswandeling maken wij een stop in een van de vele authentieke Utrechtse tapperijtjes voor een verfrissende versnapering. Zo kun je samen met uw gasten terugblikken op al die mooie plekken die je bezichtigde. Even lekker uitpuffen en bijpraten met een drankje in de hand.

Het enige wat je voor onze Stadswandeling Utrecht nodig hebt zijn een paar goede stappers. Dus zet je beste beentje voor en ga met ons op stap!

Wist je trouwens dat wij ook tours in Utrecht organiseren waarbij je met de fiets of op de step de binnenstad verkent? Dit kan ook samen met een van onze professionele stadsgidsen. Of wil je Utrecht leren kennen via een spannende speurtocht? Bel ons gerust, wij denken graag met je mee.

Zoekt u een langer durend programma met wat culinaire ingrediënten. Dan is de Walking Dinner of de Tapas Tour Utrecht echt iets voor jullie. Dan ben je samen met uw groep bijna de hele dag onder de pannen!

Inclusief:
– Professionele gids
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
– BTW

 

Andere suggesties…