Tapas Tour Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Wij hebben een geweldig avondje happen en stappen in Amersfoort voor jullie in petto. Samen met jouw gasten beleef je vandaag Amersfoort met een Spaans smaakje. Met onze succesvolle Tapas Tour geven wij jullie stadswandelingen in Amersfoort een verrassende twist!

We vertrekken vanaf een centraal punt in de knusse binnenstad van Amersfoort. Onze gids verwelkomt jullie met veel enthousiasme en geeft vervolgens het startschot voor een paar sublieme uren! Onder begeleiding van onze Amersfoort-kenner ga je drie verschillende toprestaurants bezoeken. Bij elk restaurant kun je verschillende hapjes en gerechten nuttigen.

Voor onze sfeervolle Tapas Tour Amersfoort heeft onze stadsgids een uitgekiende route uitgestippeld. De meeste bekende maar ook verborgen plekjes van deze historische stad komen voorbij. Natuurlijk heeft onze gids voldoende boeiende verhalen, geestige anekdotes en onmisbare weetjes paraat.

Onze Tapas Tour Amersfoort is te boeken voor elke dag en tijdstip. Dit feestelijke groepsuitje is geschikt als bedrijfsuitje, familieviering en vrijgezellenfeest.

Voorbeeldprogramma (tijden zijn in overleg)
17.00 Wandeling
17.45 Voorgerecht bij Tapasrestaurant Amersfoort I
18.30 Wandeling
19.00 Hoofdschotel bij Tapasrestaurant Amersfoort II
20.00 Wandeling
20.30 Dessert bij Tapasrestaurant Amersfoort III

De Tapas Tour Amersfoort is inclusief:
– Drie gangen (hapjes en gerechten)
– Professionele Stadsgids Amersfoort
– Beproefde en bewezen wandelroute Amersfoort
– BTW

Andere suggesties…