Workshop Flamenco Dansen in Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Hier is het meest unieke actieve groepsuitje in Amersfoort. Je wordt gelokt door de Zuidelijke klanken van de Flamenco muziek uit onze danszaal in Amersfoort. Kom maar binnen en maak een actieve en sfeervolle tijd mee gedurende de Workshop Flamenco Dansen in Amersfoort.

Spanje en haar Flamenco muziek en dans zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze historische en populaire muziek haalt het beste bij je naar boven. Trek je dansschoenen maar aan en geniet samen met jouw gasten van onze feestelijke Flamenco-ambiance in Amersfoort.

Bij de Workshop Flamenco Dansen kom je van alles over het Flamenco Dansen te weten. Hoe beweeg je zo stijlvol als de Flamenco dansers en danseressen doen? Hoe gebruik je de vlotte handbewegingen en hoe gaat het imponerende voetenwerk in zijn werk? Onze professionele flamenco-docent gaat het je allemaal uitleggen tijdens deze boeiende en leerzame top uurtjes in Amersfoort. Gedurende deze feestelijke Workshop leer je stap voor stap deze dansvorm onder de knie te krijgen. Sta versteld van je eigen ritmische voetenwerk en beloon jezelf met een krachtige ‘Olé’! Zodra de basistechnieken van het Flamenco Dansen duidelijk zijn, gaan jullie je opmaken voor een heuse Flamenco-choreografie. Met deze fraaie dansperformance sluit je de workshop af.

Onze Flamenco Fiësta zit vol dansvreugde, gezelligheid en vermaak. Kies voor een actief personeelsuitje of vrijgezellenparty in Amersfoort.  Beleef een gepassioneerde en bijzondere tijd in het knusse centrum van Amersfoort!

Deze Workshop Flamenco Dansen in Amersfoort is inclusief:
– Professionele en ervaren Flamenco danscoach
– Zaalhuur danszaal Amersfoort
– Garantie actief en swingend uitje
– BTW

Andere suggesties…