Workshop Dirty Dancing in Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Wij gaan jullie personeelsfeest of vrijgezellenuitje onderdompelen in een feestelijke danssfeer. Welkom in onze sfeervolle dansstudio in het hartje van Amersfoort. De Workshop Dirty Dancing zet je aan om stijlvol en fanatiek te dansen in een nostalgische ambiance! De Workshop Dirty Dancing is een geweldig uitje voor groepen die van actie, originaliteit en verrassing houden.

Net zoals Patrick Swayze en consorten zich uitleven in de alom bekende Dirty Dancing-film, zo ga jij je ook vermaken! Onze professionele danscoach staat tot jullie beschikking om je van verschillende attractieve dansmoves en choreografieën te voorzien. Geniet van je eigen danskunsten en verbaas je ook over jouw enthousiaste groepsgenoten. Laten we genieten!

Na de informatieve en wervelende inleiding van de danscoach gaan de voetjes van de vloer. We starten met een pittige en inspirerende warming up. Zo! Nu ben je wel klaar voor de uitdagende choreografie die wij op het programma hebben staan. De grande finale van onze Workshop Dirty Dancing in Amersfoort is namelijk een gezamenlijke onvergetelijke slotact!

Jullie maken tijdens deze workshop in Amersfoort kennis met diverse dansstijlen zoals de Mambo, de Merengue en last but not least de Salsa. Je zult merken dat je niet meer van ophouden weet wanneer je eenmaal in de dans-trance zit….

Kies voor actie, gezelligheid en sfeer en boek onze leerzame dansworkshop Dirty Dancing in Amersfoort! Maak jullie bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest origineel en bijzonder!

De Workshop Dirty Dancing in Amersfoort is inclusief:
– Ervaren en professionele danscoach
– Zaalhuur danszaal Amersfoort
– Garantie op swingend groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…