Workshop Cheerleaden in Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

De Workshop Cheerleaden in Amersfoort is een van de meest uitbundige workshops uit ons aanbod. In deze workshop kun je al je feestelijk enthousiasme en fanatisme kwijt! Lekker actief in de weer samen met jouw collega’s of vriendinnen bij deze bijzondere Workshop Cheerleaden in Amersfoort!

Vandaag steel je energiek en vol enthousiasme de show in Amersfoort. Cheerleaden is natuurlijk een typisch en populair Amerikaans fenomeen . Het is een attractieve dansvorm waarbij show en entertainment centraal staan. Vandaag zul je merken hoe leerzaam, sfeervol en leuk het is om zelf te Cheerleaden!

Workshop Cheerleaden Amersfoort
Onze inspirerende danscoach is een expert op het gebied van het Cheerleaden. Zij maakt jullie groep deelgenoot van de wondere wereld van het Cheerleaden! Steek al je creativiteit, fantasie en entertainend vermogen in jouw performance! De Workshop Cheerleaden in Amersfoort is buitengewoon gevarieerd en de verrassend. Verrijk je personeelsfeest of vrijgezellenuitje met onze bijzondere Workshop Cheerleaden in Amersfoort!

Na een uitgekiende warming up daagt onze sympathieke danscoach jullie uit om samen een wervelende choreografie neer te zetten. Voor deze uitdaging zoeken jullie eerst een liedje naar keuze uit. Natuurlijk is een feestelijk en vrolijk swingnummer het meest gepast voor het Cheerleaden!

Kom samen naar onze dansstudio in Amersfoort voor deze actieve en gedenkwaardige Workshop Cheerleaden! Maak van jullie groepsuitje een sportieve happening vol feestelijkheid!

De Workshop Cheerleaden Amersfoort is inclusief:
– Ervaren en bewezen Cheerleader en danscoach
– Zaalhuur danszaal Amersfoort
– Spetterend en swingend groepsuitje in Amersfoort
– BTW

Andere suggesties…