Workshop Paaldansen Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Weleens gehoord van de Fireman, de Snake en de Helikopter? Onze geweldige Workshop Paaldansen in Amersfoort zorgt voor uitdaging en plezier! Ervaar hoe het is om samen met je groepsgenoten deze sexy workout te doen met professionele instructies! Onze Workshop Paaldansen in Amersfoort is het vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje bij uitstek!

In het hartje van Amersfoort staat de professionele dansstudio voor je klaar. Onze professionele instructrice heeft er zin in om je in te wijden in wereld van de paaldans. Jouw groep wordt klaargestoomd om zelf een geweldige sexy en sportieve paaldans weg te geven!

Deze sfeervolle Workshop in Amersfoort start met een gedegen warming up. Verschillende moves worden getraind en al gauw merk je hoe flexibel je bent.. Onze professionele paaldansdocente is daar om je de nodige tips en trucs bij te brengen. Dat deze populaire danssport niet alleen sexy is, maar ook buitengewoon intensief dat zul je wel merken. Neem daarom comfortabele kleding mee zoals een short en prettig zittend t-shirt.

Heb je de smaak te pakken en overweeg je een carrière-switch? Of moet je eerst weer een weekje bijkomen? Gezellig en hilarisch wordt het zeker! Dat staat vast!

De Workshop Paaldansen Amersfoort is inclusief:
– Privé locatie in Amersfoort centrum
– Professionele Paaldanslerares
– Drankje tijdens de pauze
– BTW

Andere suggesties…