Flashmob Workshop Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Samen met je collega’s of vrienden beleef je een heuglijke tijd in het gezellige hartje van Amersfoort. Je gaat Amersfoort eens goed verrassen en verblijden met een Flashmob vol muziek en dans!
Vergeet het voorspelbare jaarlijkse personeelsfeest of bedrijfsuitje. Dit samenzijn in Amersfoort is namelijk origineel, uniek, actief en hilarisch!

Voor dit bijzondere event schakelen wij speciaal een ervaren danslerares en choreografe in. Zij gaat jullie voorbereiden op een waanzinnig publiek optreden. Midden in de binnenstad van Amersfoort ga je samen los tijdens jullie eigen Flashmob! Dat wordt geweldig!

Onze dansruimte in Amersfoort is geknipt voor een gedegen voorbereiding. Eerst kies je met je groep een lekker dansnummer voor jullie onvergetelijke Flashmob. Dit kan een actuele hit zijn of een tophit uit de oude doos. De keus is aan jou! Daarna onthult onze danslerares een attractieve choreografie en krijgen alle dansers een speciale rol daarin. Dan gaan  jullie samen alles pasjes en moves repeteren zodat je klaar bent voor de ongekende Flashmob!

Na een verkwikkend pauzedrankje begeef je je samen met je groep naar de beoogde openbare plek in het hartje van Amersfoort. Geheel onverwacht geven jullie een indrukwekkende en verbazende show weg! Zie de verrassing die jullie show teweeg brengt! En merk hoe hilarisch het is om samen deze ongewone Flashmob uit te voeren! Thuis nog nagenieten van jullie show? Geen probleem, we zetten speciaal voor jou alles op beeld!

Maak onze Flashmob Workshop mee en versier jouw personeelsfeest of ander groepsuitje in Amersfoort met dit bijzondere event!

De Flashmob Workshop Amersfoort is inclusief:
– Ervaren en professionele danscoach
– Zaalhuur locatie Amersfoort
– Onze garantie op een swingende groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…