Workshop Lipdub Maken in Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 39.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Breng jezelf op een unieke wijze in beeld samen met je collega’s en gasten in Amersfoort. Bij onze Workshop Lipdub Maken ga je in groepsverband een ludieke en originele videoclip in elkaar zetten. Dit nieuw fenomeen zorgt altijd voor een imponerend eindresultaat. Deze hilarische lipdub zal gestalte krijgen op een mooie plek naar eigen keuze of als je wilt in de binnenstad van Amersfoort. Deze fascinerende videoclip levert een fantastisch portret op van jullie gezelschap en jullie samenzijn. Daarbij heb je bij het maken ongetwijfeld enorm veel plezier.

Onze toegewijde cameraman annex choreograaf gaat je van a tot z begeleiden. De sfeervolle videoclip wordt in 1 take opgenomen. Daarom is een goede voorbereiding cruciaal. Bedenk samen met jouw groepsgenoten hoe de videoclip eruit moet zien. Ontspannen en sfeervol of uitzinnig en feestelijk? Bij de Lipdub gebruiken we graag een up tempo-dansnummertje waarop je lekker kunt meezingen en meedeinen! Binnen de clip krijgt elke speler een specifieke rol. Voordat we opnemen kun je natuurlijk repeteren en details doorspreken. Wij denken dat je een toptijd zal hebben met de Lipdub in Amersfoort.

De Workshop Lipdub Maken in Amersfoort voorziet jullie groepsuitje van plezier, sfeer en teambuilding. Pak nu de kans om dit bijzondere portret van jullie organisatie en mensen te maken. Met deze boeiende en sfeervolle clip leg je ook een stukje historie vast van jullie groep mensen en van een bijzondere tijd in Amersfoort!

De Workshop
Tijdens het Lipdub maken kun je de expertise van onze cameraman natuurlijk optimaal benutten. Deze workshopbegeleider helpt je stap voor stap bij jullie unieke Lipdub. Na de opname van jou top performance dragen wij zorg voor een fraaie montage.

Je kunt je eigen Lipdub houden binnen de muren of aan de voorkant van jullie organisatie. Maar een publieke Lipdub in de binnenstad van Amersfoort is misschien ook een leuk idee? Onze inspirerende Workshopbegeleider adviseert je graag en heeft allerlei suggesties voor handen.

Geef je personeelsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenviering extra kleur met onze onvergetelijke Workshop Lipdub Maken in Amersfoort.

De Workshop Lipdub Maken in Amersfoort is inclusief:
– Professionele workshopbegeleider/cameraman
– Mooie montage van uw Lipdub
– BTW

Andere suggesties…