So You Think You Can Dance Workshop Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Iedereen kan dansen! Jij ook! Iedereen van jong tot oud, man of vrouw, collega of vriendin. De So You Think You Can Dance Workshop in Amersfoort is geschikt voor alle mensen!

Breng jullie gezelschap mee en onderga onder bezielende leiding van een ervaren danslerares deze spetterende Workshop. Je studeert een hele dansact in op muziek naar voorkeur. Ben je een fan van Rihanna of Will.I.Am, of hang je meer naar de legendarische ‘oudjes’ zoals een Prince, een Madonna of een Michael Jackson? In aanloop van onze Workshop in Amersfoort kunt je jouw voorkeursplaatjes aan ons doorgeven. Wij zullen van deze So You Think You Can Dance Workshop een doorslaand succes maken!

Anderhalf uur wordt er keihard gewerkt en gezweet. Maar de beloning volgt wanneer je groep de flitsende dansoptredens neerzet. Het verrassende eindresultaten van deze topdag kunt je zelf nog vastleggen op camera! Zo heb je een geweldig aandenken aan deze actieve en sfeervolle Workshop Dansen in Amersfoort. Maak er een feest van samen met je collega’s of vriendinnen!

De So You Think You Can Dance Workshop Amersfoort is inclusief:
-Ervaren en professionele danslerares
-Zaalhuur locatie Amersfoort
-BTW

Tip! Onze ervaren dansdocente heeft speciaal voor een vrijgezellenfeest leuke suggesties. Een toepasselijke lied om in te studeren is bijvoorbeeld: Put A Ring On It van Beyoncé. Bij deze dans staat de vrijgezel in het zonnetje en steelt zij als middelpunt de show!

Andere suggesties…