Workshop Buikdansen Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Het perfect uitje om samen met je vriendinnen te ondernemen in Amersfoort. Zeker weten! De Workshop Buikdansen is jullie op het lijf geschreven! Maak een feest van het groepsuitje met de Workshop Buikdansen in het stadshart van Amersfoort.

Buikdansen is een dans die duizenden jaren geleden ontstond. Priesteressen en tempeldanseressen waren degenen die de mythologische vertellingen op dans uitbeelden. Daarna is deze authentieke dans door zigeuners meegebracht naar het westen. In de loop der tijd zijn daar speciale elementen aan toegevoegd en zo is het populaire buikdansen van nu ontstaan. Een smakelijke en artistieke verzameling van bewegingen die voortkomen uit verschillende tijden en culturen.

Workshop Buikdans
In het midden van het knusse Amersfoort staat een mooie dansruimte op jullie te wachten. Onze professionele buikdansdocente zal tonen dat buikdansen meer is dan sierlijke heupbewegingen. Tijdens deze aanstekelijke buikdansworkshop word je ingewijd in historische en wondere wereld van de buikdans. Voor een eventuele bruid of jarige in jullie gezelschap hebben wij een 1001 Nachten kostuum! Voor de andere deelnemers hebben wij rinkelende muntensjaals klaarliggen. De Workshop Buikdansen Amersfoort begint zodra iedereen feestelijk versierd is. Onze professionele buikdanseres zal je de fijne kneepjes van deze Oriëntaalse kunst bijbrengen.

Halverwege deze intensieve Workshop zullen we jullie trakteren op muntthee en heerlijk Turks gebak.

Dit is een spetterend en uniek uitje in Amersfoort. De sfeervolle Workshop Buikdansen is een onvergetelijke belevenis.

De Buikdans Workshop Amersfoort is inclusief:
– Ervaren Buikdanslerares
– Zaalhuur locatie Amersfoort
– Versieringen en kledij
– BTW

Andere suggesties…