Workshop Bollywood Dansen in Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Bedrijfsuitje of ander groepsuitje in Amersfoort? Staan ‘actief en feestelijk’ op jullie wenslijst? Dan zit je met onze Workshop Bollywood Dansen wel goed. Onze unieke Workshop Bollywood Dansen is namelijk niet alleen leerzaam maar ook sfeervol, bijzonder en feestelijk. Jullie uitstapje in Amersfoort krijgt een ongekende twist!

In een ambiance vol kleurrijke kostuums en glanzende sieraden leren jullie vandaag Bollywood Dansen. Deze aanstekelijke dansworkshop is op maat gesneden voor een vrijgezellenuitje of bedrijfsfeest in Amersfoort. In een danszaal in het midden van Amersfoort wacht onze Bollywood-coach jullie op. Na een boeiende introductie op Bollywood Dansen maakt een attractieve warming up mee. Daarna volgen de danstechnieken van het Bollywood Dansen. Sierlijke heupbewegingen, elegant voetenwerk en speelse handbewegingen zijn een aantal ingrediënten van Bollywood Dansen. Je zult merken dat je er heel snel in zit en dat het dansen verslavend kan werken!

Met een Bollywood-choreografie werken we toe naar een gezamenlijke sensationele slotact! A show to remember! De Workshop Bollywood Dansen is geschikt voor mensen met of zonder danservaring. Dit groepsuitje in Amersfoort wil je niet missen, toch?

De Workshop Bollywood Dansen Amersfoort is inclusief:
– Ervaren en kundige Bollywood-instructeur
– Zaalhuur dansruimte in Amersfoort centrum
– Garantie op feestelijk en succesvol groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…