Salsa Diner Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.0 uur

Het ideale uitstapje in Amersfoort voor jong en oud is het Salsa Diner! Dit heerlijke gezelschapsuitje verbindt interactief bewegen met een heerlijk driegangendiner! Voor een actief uitje vol sfeer en plezier zit je met het Salsa Diner in Amersfoort goed!  Swingen en happen is in het kort het devies bij dit geweldige arrangement.

Dit vrolijke groepsuitje in Amersfoort start met de prikkelende Salsa en Merenque Workshop. Jij en jouw gasten gaan lekker deinen op de exotische ritmes van heuse Salsa-klassiekers! Onze enthousiaste Salsa-instructeurs laten je speelsgewijs kennis maken met de swingende wereld van de Salsa-dans. Eerst worden de ‘dansspieren’ met een warming up lekker soepel gemaakt en daarna gaan we helemaal los!

De Salsa Workshop
Tijd voor het echte werk! Onze salsa instructeur legt de essentiële basisbeginselen van Salsa uit. En nu is het tijd om het in de praktijk te brengen!

Driegangendiner
Na al dat bewegen op de sensuele Latijns-Amerikaanse klanken, heb je vast wel trek gekregen. Mooi! Want dit rijkelijke driegangendiner in Amersfoort wordt voor je uitgeserveerd. Bij dit voortreffelijke diner is er ruime keus en komt iedereen aan zijn trekken.

Deze Salsa Workshop in Amersfoort zal u blij, ontspannen en gelukkig maken.

Het Salsa Diner Amersfoort is inclusief:
– Professionele Salsa-instructeur
– 3 gangen menu
– Zaalhuur in Amersfoort
– De Salsa Workshop
– BTW

Andere suggesties…