Salsa Workshop Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Verwen jezelf met een pittige Salsa Workshop in Amersfoort. Breng jullie gezelschap in exotische sferen en ga los! De Salsa Workshop start met een aanstekelijke warming up. Daarin gaan de heupen lekker los en werken we langzaam toe naar het echte werk! Als de ‘dansspieren’ warm zijn schroeven we het feestgevoel nog wat verder op!

Onze ervaren Salsa-instructeur zal je het een en ander bijbrengen. Begeleid door opzwepende ritmes van de merengue muziek oefen je het speelse voetenwerk en verras je vriend en vijand. Alle begin is moeilijk maar aan het eind van de sfeervolle Salsa Workshop dartel je vrolijk rond en wil je niets anders meer!

Onze professionele Salsa-instructeur stelt de stof af op het niveau van de deelnemers. Deze geweldige groepsuitstap is daarom geschikt voor zowel gevorderde Salsa-dansers als de beginnende. Jong of oud, man of vrouw, iedereen komt aan zijn of haar trekken tijdens deze Salsa belevenis in Amersfoort.

Deze succesvolle Salsa Workshop is elke datum, dag of gewenst tijdstip te boeken. Ook kan dit op een danslocatie naar keuze. Bij uitstek is onze Salsa Workshop geschikt voor vrijgezellenuitjes en teamuitstapjes.

Wel interesse, maar een andere stad dan Amersfoort in gedachten? No hay problema! Onze vriendelijke medewerkers ontvangen jullie telefoontje graag en geven je advies op maat.

De Salsa Workshop Amersfoort is inclusief:
-Ervaren en professionele Salsa-instructeur
-Zaalhuur locatie Amersfoort
-BTW

Je kunt ook kiezen voor een compleet uitje in Amersfoort; ons Salsa Diner is een echte aanrader! Bij het Salsa Diner combineren wij deze heerlijke Workshop met een voortreffelijk Tapas Diner! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder!

Andere suggesties…