Walking Brunch Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.0 uur

Als variatie op ons altijd populaire Walking Dinner, bieden wij vanaf vandaag een verrassende en culinaire Walking Brunch in Amsterdam! Leg samen met onze vakkundige gidsen de mooiste geheimen van Amsterdam bloot, terwijl u geniet van een royale en smakelijke brunch.

Onze gemotiveerde gids ontvangt u graag met open armen op het Beursplein, waar we dit gastronomische arrangement zullen starten. Onze eerste wandeling voert ons richting de Jordaan, wat waarschijnlijk de meest bezongen volkswijk van Nederland is. De Jordaan was echter niet altijd een place-to-be. In de 19e eeuw was de Jordaan de meest dichtbevolkte en verpauperde wijk van Amsterdam. De uitgeleefde en primitieve panden die door het gebrek aan woonruimte vele malen waren opgesplitst, werden bewoond door de laagste segmenten van de bevolking. Pas in de tweede helft van de 19e eeuw begonnen mensen zich druk te maken over deze erbarmelijke omstandigheden en kwam er verbetering in de leefomstandigheden in de Jordaan. Nu is de Jordaan één van de meest populaire en mooiste wijken van de stad. Hier nuttigen we dan ook met trots de eerste gang van deze culinaire brunch.

Nadat u rustig heeft kunnen genieten van deze eerste gang, vervolgen wij onze wandeling over de Grachtengordel, richting het Oude Centrum. De Grachtengordel behoort naast het Great Barrier Reef, de Chinese Muur en de Piramides van Gizeh, tot de Unesco Werelderfgoedlijst. De combinatie van de karakteristieke bouwstijl en de prachtige grachten met de vele bruggetjes,maakt de Grachtengordel uniek in zijn soort en uitermate bijzonder. Natuurlijk willen we u dat niet onthouden en zullen we een mooie route over dit bijzondere stukje Amsterdam volgen. Uiteraard weet onze vakkundige gids de omgeving aan te vullen met buitengewone anekdotes en komische weetjes.

Nadat we u hebben laten genieten van de hoofdgang van deze gastronomische brunch, nemen we u mee naar de warmste buurt van Amsterdam. De dames van plezier zorgen er al jaren voor dat er duizenden toeristen per jaar naar Amsterdam toekomen. Vele zien ook niet veel anders dan deze dames in deze rode buurt.. Toch weet u na deze wandeling wel beter. De Rosse Buurt heeft naast de prostitutie bijvoorbeeld het Oudekerksplein dat zeker het bezoeken waard is. En wat denkt u van het imposante waaggebouw op de Nieuwmarkt? Laat u verrassen door de fraaie bezienswaardigheden die onze walletjes rijk zijn.

We sluiten dit dagarrangement in Amsterdam af met een heerlijk verrassings ‘dessert’. Laat u door onze professionele gidsen meevoeren tijdens onze bijzondere Walking Brunch.

Inclusief:
– Professionele gids
– 3-gangen brunch
– Beproefde route
– BTW

 

Andere suggesties…