Fiets ‘m erin

  • Amsterdam
  • Vanaf 8 personen
  • v.a. 29.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Fiets ‘m erin maakt dé combinatie tussen twee van onze meest favoriete rondleidingen in onze hoofdstad; Amsterdam! Het is namelijk een Fietstour en Wallen rondleiding in één!

We starten de drie uur durende tour op de fiets, want al fietsend door Amsterdam beleef je de stad op haar best. In een ontspannen tempo breng je samen met je privé gids een bezoek aan onder andere de Jordaan, de grachtengordel, het Vondelpark en de PC Hooftstraat. De meest memorabele verhalen en anekdotes vliegen jullie om de oren. Vraag onze enthousiaste gids de hemd van het lijf! Zij voeden zich met vragen over de stad waar zij geboren en getogen zijn. Fietsen in Amsterdam is een sport op zich! Maar geen zorgen, onze gids en ‘Amsterdam specialist’ kent onze hoofdstad als geen ander en leidt jullie op een ontspannen manier door de binnenstad.

Zijn jullie al moe? Natuurlijk niet! Na de twee uur durende fietstour gaan we gewoon nog even door met een speciaal voor jullie uitgestippelde route over de Wallen. We nemen jullie te voet mee naar de buurt ‘that never sleeps’.. Uiteraard hebben wij verhalen over alle dames die hier te bewonderen zijn, maar het Red Ligt District is meer dan alleen die dames van de lichte zeden. De Rosse buurt groeit waarbij iedere nieuwe steen weer een nieuw verhaal met zich meebrengt. Een mix dus van oude en nieuwe weetjes, verhalen en kennis die onze échte Amsterdamse gidsen maar al te graag met jullie delen. Want wie dacht dat de Wallen op z’n retour is, die zit er mooi naast.

Het belooft een heel erg gezellige middag te worden met onze Fiets ‘m erin rondleiding in Amsterdam. Wil je tussendoor een pauze inlassen of de tour starten met een lunch? Laat het ons weten en wij maken graag een programma op maat. Boek daarom nu dit uitje met je vriendengroep, je collega’s of familie op iedere gewenste dag én tijdstip!

Inclusief:
– Professionele gids
– Gebruik van fietsen
– Garantie op een gezellige middag
– BTW

Let Op! Wilt u deze tour doen met uw buitenlandse gasten? Geen probleem. Wij beschikken over een ruim bestand aan gidsen en kunnen deze tour in meerdere talen aanbieden, waaronder het Duits, Frans, Spaans, Portugees en natuurlijk Engels.

TIP! Wilt u zelf ook een keer als een echte Dame van lichte zeden op de foto, kijk dan bij ons Girls wanna have fun Arrangement.

Andere suggesties…