Workshop Buikdansen Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Op zoek naar een origineel uitje in Haarlem voor je vriendinnengroep? Dan ben je bij de Workshop Buikdansen in Haarlem aan het juiste adres! De spetterende Workshop Buikdansen is een onvergetelijk uitje.

Buikdansen heeft een enorme historie. Al in de oudheid werden door priesteressen en tempeldanseressen mythologische verhalen uitgebeeld via het buikdansen. Zigeuners brachten deze dynamische dansvorm vanuit het Oosten naar het Westen. Na het toevoegen van nieuwe bewegingen uit diverse culturen, heeft het buikdansen zich ontwikkelt zoals we dat nu kennen.

Welkom in onze dansstudio in het hartje van Haarlem. Wij hebben een exclusieve locatie geregeld om je gezelschap te ontvangen. Onze bewezen buikdanseres zal uitleggen dat de buikdans meer is dan enkel heupbewegingen. Zij neemt je mee op reis in de avontuurlijke wereld van het buikdansen. Gedurende deze sfeervolle Workshopuurtjes heb je de tijd van je leven. Voor een eventuele bruid of jarige hebben we een speciaal 1001 nachten kostuum. Andere vriendinnen krijgen rinkelende muntensjaals, zodat de feestelijke ambiance zeker niet ontbreekt. Gaandeweg wordt tijdens de Workshop Buikdansen Haarlem de geheimen van de buikdanstechnieken door onze gespecialiseerde buikdanseres onthuld.

Natuurlijk hebben we tijdens deze Workshop Buikdansen ook een sfeervol rustmoment ingebouwd met bijpassende drankjes. Maak je klaar voor een uniek groepsuitje in Haarlem Boek onze Workshop Buikdansen in Haarlem en geniet!

De Workshop Buikdansen Haarlem is inclusief:
– Professionele buikdanseres
– Zaalhuur locatie Haarlem
– Versieringen en materialen
– BTW

 

Andere suggesties…