Workshop Flamenco Dansen in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Vandaag beleef je een bijzonder groepsuitje in Haarlem. Laat je verleiden door de aanlokkelijke exotische klanken van de Flamenco. In onze danszaal in Haarlem maak je een toptijd mee met onze leerzame en sfeervolle Workshop Flamenco Dansen.

Als we aan Spanje denken dan is de Flamenco misschien wel het eerste waar onze gedachten naar uit gaan! Deze originele en typische muziek nodigt uit om te dansen en een feestelijke ambiance te creëren.

Bij onze Workshop Flamenco Dansen leer je alles wat er bij Flamenco Dansen komt kijken. Beweeg met de gratie van de Flamenco dansers en danseressen. Gebruik de zo typische vlotte handbewegingen en leer het explosieve voetenwerk in de praktijk te brengen.

Onder bezielende leiding van onze kundige flamencodocent gaan jullie een boeiende en leerzame tijd tegemoet.

Tijdens deze actieve en feestelijke Workshop leer je in korte tijd deze dansvorm te beheersen. Het ritmische voetenwerk ziet er ingewikkeld uit, maar met de tips van onze danscoach zul je merken dat het goed te doen is! Olé!

Na het werken aan de basistechnieken van het Flamenco Dansen ga je samen een ware Flameco-choreografie ten uitvoer brengen! Dit wordt ongekend!

Deze Fiësta van dansmuziek, gezelligheid en plezier maken dat je personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Haarlem een levensgroot succes wordt! Beleef deze sportieve en gepassioneerde tijd in Haarlem en raak er niet over uitgepraat!

Deze Workshop Flamenco Dansen in Haarlem is inclusief:
– Professionele en ervaren Flamenco begeleider
– Zaalhuur danszaal Haarlem
– Garantie actief en swingend uitje
– BTW

Andere suggesties…