Workshop Cheerleaden in Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

De Workshop Cheerleaden in Nijmegen zit vol teambuilding en daagt je uit om je lekker fanatiek uit te leven! Vandaag leer je alles over cheerleaden en beleef je ook nog eens hele mooie tijd samen met je gasten.
Cheerleaden is een fantastisch fenomeen dat ontstaan is in de Verenigde Staten. Daarna is Cheerleaden geëxporteerd naar Europa en vandaag gaan jullie in Nijmegen deze spetterende dansmoves in de praktijk brengen!
Cheerleaden is een fijne mengeling van danskunst, sport en entertainment. Het is even fascinerend als veelzijdig. Met deze topuurtjes krijgt je groepsuitje gegarandeerd een extra dimensie!

De Workshop
Onze dansinstructrice heeft haar sporen in het vak van het Cheerleaden ruimschoots verdiend. Zij weet er alles van en kan als geen ander deze boeiende dansmoves aan je overbrengen. Je hoeft zelf overigens geen danswonder te zijn. Want dansvreugde, plezier en teambuilding staan centraal bij de workshop Cheerleaden in Nijmegen.
Na een aanstekelijke introductie gaan we van start met een pittige warming up. Wanner de spieren los zijn, onthult onze dansinstructrice een boeiende choreografie die je samen gaat repeteren en uitvoeren!
Deze slotact vormt de climax van onze originele Workshop Cheerleaden in Nijmegen.
Dus trek uw gemakkelijke kleding en schoenen aan want de Workshop Cheerleaden gaat beginnen!

Workshop Cheerleaden in Nijmegen is inclusief:
– Ervaren en kundige danscoach
– Zaalhuur danslocatie Nijmegen
– BTW

Andere suggesties…