Workshop Cheerleaden Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Onze spetterende Workshop Cheerleaden in Utrecht is ideaal om je vrijgezellenuitje, bedrijfsfeestje of vriendinnenuitje full swing te krijgen! Bij deze originele en attractieve Workshop Cheerleaden maak je kennis maken met deze welbekende dansstijl.
Waan je samen met je groep in een uitverkocht stadion zoals we dat kennen uit de USA! Want daar hebben ze het Cheerleaden tot kunst verheven en wij brengen dit spektakel nu naar Utrecht. Speciaal voor jou en je gezelschap! Beleef het samen tijdens je groepsuitje in Utrecht!Workshop Cheerleaden Utrecht
Onze gedreven dansinstructrice is een kenner op dit gebied. Ze zal jou en je groepsgenoten enthousiasmeren en inspireren. Bij het Cheerleaden komt er veel creativiteit, entertainment, plezier en teambuilding aan te pas. Deze geweldige Workshop is afwisselend en veelzijdig. Bij uitstek geschikt als onderdeel van een feestprogramma voor het bedrijf of voor een vrijgezellenfeest in Utrecht.
Onze bruisende Workshop Cheerleaden start met een uitdagende warming up. Daarna zal onze kundige dansinstructrice op een aangenaam tempo de choreografie met jullie doornemen.
Deze fascinerende dans ga je samen repeteren. De song waarop je danst, kies je met elkaar uit. Cheerleaden is veelzijdig dus de muziekstijl is naar jullie smaak uit te kiezen, als het maar lekker up tempo is!
Dus trek je makkelijke kleren en je beste sportschoenen aan en stap in ons avontuur van het Cheerleaden!
Deze Workshop Cheerleaden in Utrecht bezorgt jou en je gezelschap een paar actieve, originele en onvergetelijke uren!

Workshop Cheerleaden in Utrecht is inclusief:
– Ervaren en gepassioneerde danslerares
– Zaalhuur danslocatie Utrecht
– Een succesvol uitje in Utrecht
– BTW

Andere suggesties…