Workshop Dirty Dancing Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Leiden zet haar deuren open voor jullie personeelsfeest, afdelingsuitje of vrijgezellenfeest. Kom binnen in onze dansstudio en beleef de Workshop Dirty Dancing. Wij dagen je uit om ongeremd te dansen en jezelf onder te dompelen in nostalgie! De Workshop Dirty Dancing is een bijzonder groepsuitje.

Net als de hoofdrolspelers van de historische topfilm ga jij de show stelen! Onze danscoach heeft tal van fraaie dansbewegingen en dancemoves voor je in petto. Je zult versteld staan van wat de Workshop Dirty Dancing in Leiden je gaat brengen. Misschien heb je meer danstalent dan je dacht!

Wij hebben een speciale dansruimte in Leiden voor jullie geregeld. Daar wacht onze gedreven danscoach je op voor een paar spetterende actieve uurtjes. Na een attractieve inleiding gaan de voetjes van de vloer en starten we de workshop met een aanstekelijke warming up. Daarna werken we langzaam toe naar de apotheose van de Workshop Dirty Dancing in Leiden. Diverse dansmoves en dansstijlen passeren de revue. Van de Mambo tot aan de Merengue tot aan de alom bekende Salsa! Samen met uw collega’s of vrienden en vriendinnen beleef je een sportieve en feestelijke tijd.

Onze bijzondere Workshop Dirty Dancing is uitdagend, ontspannen en leerzaam! Buitengewoon geschikt dus als bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenviering of ander groepsuitje in Leiden.

De Workshop Dirty Dancing in Leiden is inclusief:
– Ervaren en professionele danscoach
– Zaalhuur danszaal Leiden
– Garantie op swingend groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…