Workshop Disco Dansen Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Wij bouwen een feestje in Den Haag met onze Workshop Disco Dansen. Trek je glitterkleding aan en wees klaar voor onze Disco Time!

Bij deze nostalgische Workshop Disco Dansen ga je onder begeleiding van onze ervaren en professionele discolerares samen lekker los! Onze sfeervolle dansworkshop in Den Haag zit vol verassing, gezelligheid en teambuilding!

Diverse discoklassiekers hebben wij paraat voor deze kostelijke uurtjes. In een vlot tempo wisselen de historische discohits elkaar af.  Gooi je armen, heupen en voeten los en verrijk  jezelf met je eigen discokunsten.

In het hartje van Den Haag hebben wij een bijzondere dansruimte geregeld. Onze enthousiaste dansdocente ontvangt je hartelijk voor een paar onvergetelijke dansuren. Na een attractieve intro zal onze disco-expert jullie een pittige warming up laten uitvoeren.

De opgewarmde dansspieren zijn nu bijna klaar voor onze Disco Partytime! Daarna komen de beginselen van de discodans uitvoerig aan bod.
Wij van Get Events voorspellen dat jullie een onvergetelijke tijd beleven tijdens deze workshop in Den Haag!

De discokunsten die je vandaag leert, daar heb je nog de rest van je leven plezier van! Boek deze heerlijke Workshop Disco Dansen in Den Haag en dompel jezelf onder in een nostalgische en sfeervolle happening! De waanzinnige jaren van glitterbollen en felle lichten komen weer tot leven. Start de muziek! We gaan beginnen!

De Workshop Disco Dansen in Den Haag is inclusief:
– Ervaren en professionele discolerares
– Zaalhuur danszaal Den Haag
– Garantie swingend en succesvol groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…