Workshop Disco Dansen Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

In het centrum van Eindhoven hebben we speciaal voor jouw groep een disco-party georganiseerd! De Workshop Disco Dansen is een leerzaam en ook lekker actief uitje. Gedurende deze nostalgische Workshop ga je aan de hand van instructies en demonstraties van onze discodanseres helemaal uit je dak! Deze dansworkshop in Eindhoven zit boordevol actie, sfeer en groepsplezier!

Programma Disco Dansen Eindhoven
In jullie eigen besloten dansruimte wacht onze discolerares jullie op voor deze onvergetelijke dansuurtjes. Na een inspirerende introductie gaan we van start met een lekkere en ontspannen warming up. Daarna zijn de dansspieren klaar voor het echte werk van de Workshop Disco Dansen! Tal van ritmische pasjes en swingende moves die we kennen van het disco dansen worden uitgelegd en getoond door onze discodanseres. Nu is het aan jullie om op disco-hits te oefenen en je uit te leven. Gooi die armen maar lekker los en swing met die heupen en beentjes. Het zal je verbazen hoe snel jij en je groepsgenoten het Disco Dansen onder de knie krijgen. Leg je camera of mobieltje maar binnen handbereik want dit worden onvergetelijke beelden!

Voor wie is de Workshop Disco Dansen?
Deze swingende workshop in Eindhoven is geschikt voor jong en oud en net zo leuk voor mannen als voor vrouwen. Je kan de workshop boeken voor elk soort gelegenheid. Vrijgezellenviering, vriendinnenuitje, bedrijfsuitje, verjaardag of familiedag. Geschikt voor ervaren als ook onervaren dansers. Onze begeleidster past de dansoefeningen aan op ieders mogelijkheden.

Waarom de Workshop Disco Dansen boeken?
Met de discopasjes en moves die je hier leert, kun je nog de rest van je leven vooruit! Bovendien is de Workshop Disco Dansen in Eindhoven een nostalgische happening! Boek de workshop voor elke datum en tijdstip. Prima te combineren met jullie dagprogramma in Eindhoven.

De Workshop Disco Dansen in Eindhoven is inclusief:
– Professionele en enthousiaste discolerares
– Zaalhuur danslocatie Eindhoven
– Verzekerd van swingend groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…