Workshop Moulin Rouge Dansen in Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

In het sfeervolle Nijmegen staat onze ervaren showdanseres op je te wachten. Zij geeft je een fascinerende dansworkshop vol sensuele beweging. Bij onze Workshop Moulin Rouge Dansen in Nijmegen beleef je samen met uw gezelschap deze historische tijd van Parijs. Onze Workshop Moulin Rouge in Nijmegen is imponerend en uniek.
Deze sensuele en bruisende dansworkshop wordt gegeven door Lady Marmelade, onze eigen professionele danseres! Zij leert je sensuele en verleidelijke bewegingen en fraaie danspasjes. Ook staat zij uitvoerig stil bij de geheimen van het verleiden…. Altijd meegenomen toch?
Lady Marmalade weet van de hoed en de rand als het om Moulin Rouge Dansen gaat. In een kort tijdsbestek tovert zij je om tot een sexy en enorm aantrekkelijke danseres! Geef jullie over aan de nostalgische wereld van Moulin Rouge in Nijmegen. Bij deze Workshop Moulin Rouge komen allerlei tips en tricks voorbij die te maken hebben met verleiden en versieren. Alles wat je vandaag opsteekt, daar heb je de rest van je leven plezier van. Wie weet kun je deze kennis binnenkort in de praktijk brengen… Tijdens de workshop werk je aan de hand van een fraaie choreografie toe naar een eindperformance om nooit te vergeten
Beleef samen met uw vriendinnen of collega’s deze onvergetelijke en vermakelijke uren. Wij weten zeker dat je met je groep een heerlijke en fijne tijd zult hebben in onze dansruimte in Nijmegen!

Workshop Moulin Rouge Dansen Nijmegen is inclusief:
– Professionele dansbegeleidster
– Danslocatie in hartje Nijmegen
– BTW

Andere suggesties…