Workshop Naaktmodel Schilderen Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Origineel, creatief en inspirerend zijn de sleutelwoorden voor onze Workshop Naaktmodel Schilderen in Den Bosch. Beleef dit unieke groepsuitje en maak van jullie viering een onvergetelijke happening..

Wij verwelkomen je in onze gezellige ambiance van onze schilderruimte in het hartje van Den Bosch. De doeken en de schildermaterialen wachten je op voor een fascinerende Workshop Schilderen. Onze eigen schilderspecialist gaat je een wervelende introductie geven over het naaktmodel schilderen. Daarna verschijnt met tromgeroffel jullie model (man of vrouw) in levende lijve. Tijd om de handen uit de mouwen te steken en creatief aan de gang te gaan met kleur en penseel.

In een paar uur tijd leer je bij onze Workshop Naaktmodel Schilderen de technieken om deze mooie menselijke contouren vorm te geven. Je ontvangt daarbij slimme tips en handige suggesties. Je zal versteld staan van je eigen kunsten.

Jullie eigen kunstwerken mag je na afloop mee nemen naar huis. Zo heb je een mooi tastbaar aandenken aan dit sfeervolle groepsuitje in Den Bosch.
De Workshop Naaktmodel Schilderen kun je volgen op elke datum en tijd naar keuze. Ook kun je kiezen tussen een mannelijk of vrouwelijk model. Kom binnen in ons atelier in Den Bosch en leef je uit!

De Workshop Naaktmodel Schilderen in Den Bosch is inclusief:
– Naaktmodel (man of vrouw)
– Professionele kunstenaar/ schilderdocent
– Zaalhuur schilderlocatie Den Bosch
– Materialen (penselen, verf, doeken enz)
– Drankjes en versnaperingen
– Op elke datum en tijdstip te boeken
– BTW

Andere suggesties…