Workshop Smartlappen Zingen Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

De smartlap: naast de tulp hét ultieme Nederlandse begrip dat ons land op de kaart zet. Ben je op zoek naar een gezellig groepsuitje vol humor, muzikaliteit en gezelligheid en heb je altijd willen leren hoe zo’n smartlap nou gezongen wordt? Dan ben je bij deze Workshop Smartlappen Zingen in Alkmaar zeker aan het goede adres!

Tijdens deze workshop ga je, onder begeleiding van een professionele accordeonist, langs de beste smartlappen van Nederland.

In een speciaal uitgekozen authentieke kroeg in Alkmaar staat de accordeonist met zijn muziekinstrument al klaar om een sfeervolle avond vol prachtige muziek tegemoet te gaan. Nog niet zo zeker van je zangkwaliteiten? Geen probleem! Met een lekker drankje en het tekstboekje in je hand gaat het zeker wel lukken. Bovendien speelt de workshop zich geheel af in een informele en ontspannen setting en gaat het tijdens deze avond alleen maar om gezelligheid.

Om in de stemming te komen starten we de workshop met een lekker drankje, alvorens we over gaan op hét gedeelte waar het om draait: het zingen!
De tekstboekjes worden uitgedeeld en het startschot wordt gegeven. Alle ‘gouwe ouwe’, Hollandse hits komen tevoorschijn: van Willy Alberti tot André Hazes en Guus Meeuwis. Aan het eind van deze gezellige, anderhalf uur durende workshop zal blijken wie van de groep een glansrijke zangcarrière tegemoet gaat én wie van de groep beter onder de douche kan blijven zingen…

TIP! Willen jullie je zangkwaliteiten later nog eens terug beluisteren? Dat kan! Tegen een meerprijs van € 50,- is het mogelijk om (een gedeelte van) de workshop op CD te laten zetten. Een leuke herinnering voor later!

De Workshop Smartlappen Zingen in Alkmaar is inclusief:
– Accordeonist
– Tekstboekjes
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…